Foto Castanyes, panellets i rifes de confitura

Castanyes, panellets i rifes de confitura

Carrutxa vol encetar amb aquesta xerrada sobre el costumari popular de la festa de Tots Sants, un programa d'activitats de divulgació sobre els temes que l'entitat ha anat treballant des de la seva creació, del patrimoni etnològic a la memòria històrica. Es tractarà d'un seguit de xerrades a càrrec de membres de l'entitat, a partir de la bibliografia i els materials de recerca que tenim al nostre centre de documentació, o –si s'escau– sobre metodologia de treball, en funció dels interessos de les persones que col·laboren amb l'entitat o aportin propostes.

Les activitats tindran lloc, principalment, al nostre local, els dilluns al vespre, tot i que també es poden programar en altres moments i llocs, en funció de les característiques de cada acte.

Si voleu conèixer els costums populars vinculats a la festa de Tots Sants, com la castanyada o les representacions teatrals, i especialment aquells que caracteritzen la celebració a Reus –com les rifes de panellets i confitura que fan diverses entitats– us convidem a venir al nostre local (Travesia del carrer Nou de St Josep, 10, baixos) a 2/4 de 8 del vespre del dilluns 27 d'octubre.

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter