Foto El 23 d'abril, romanços a la plaça del Castell

L'exposició «Reus, ciutat de romanços» es podrà veure a la sala del Castell durant tot el dia 23 d'abril

Després de la bona acollida de l'exposició "Reus: ciutat de romanços" que es va poder veure a la Biblioteca Central Xavier Amorós durant tot el mes de març i fins el dia 10 d'abri, l'exposició es podrà veure el dijous 23 d'abril, durant tot el dia a la sala del Castell, en el marc de les activitats de la diada de Sant Jordi 2015.

L'exposició és una producció de la Biblioteca i es vol que el curs 2015-16 pugui ser itinerant pels instituts i centres cívics de Reus. Durant el mes de març ja van participar en guiades per part del Salvador Palomar i de Jordi Jubany diversos grups de secundària dels instituts de la ciutat i un grup d'adults del Centre de Normalització Lingüística.

Des de la passada tardor, l'Arxiu Municipal, la Biblioteca Central i Carrutxa han impulsat el cicle «Una ciutat de romanços», que ha comptat amb diverses conferències i concerts. El dilluns 20 d'abril Jordi Jubany cantarà el romanç de les novetats locals del 2015. Aquest acte es durà a terme als jardins de la biblioteca a partir de les set de la tarda.

El dia 23, al Castell, haurà visites comentades per a grups de secundària entre les 9 del matí i 2/4 de 2 del migdia. Per concertar una visita (les places són limitades) us podeu posar en contacte amb Carrutxa:

correu@carrutxa.cat / 977 340 928

(Fotografia: Biblioteca Central Xavier Amorós)

 

 

 

 

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter