Foto Vi i cançó improvisada a la Biblioteca

Aquest dilluns 6 de juliol, a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus, podeu gaudir d'una sessió de cançó improvisada a càrrec del grup Corrandes són corrandes.

L'activitat s'inclou dins el programa «Biblioteques amb D.O.» que promou el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, que durant el mes de juliol, inclou també la presentació del Llibre del vi, la inauguració de l'exposició Intensitats o un concert de cançons populars a càrrec de Carles Belda.

Corrandes són corrandes és una companyia dedicada a la cançó de text improvisat, coordinada per Christian Simelio i Anaís Falcó, prou coneguts a Reus en el cercle de persones interessades per aquesta pràctica de cançó popular per la seva participació en les jornades organitzades per Carrutxa, al va de Jota de Cornudella de Montsant, o en les sessions de glosa a la Taverna Despertaferro.

A Reus presenten Corrandes amb D.O.: in vino veritas, un espectacle de de petit format que vincula canço i vi, i que començarà a les 8 del vespre.

Més informació a:

Biblioteca Central Xavier Amorós. Reus

Corrandes són corrandes

 

Christian Simelio en una sessió de cançó improvisada a la Taverna Despertaferro de Reus (Fotografia: Salvador Palomar)

enrera / atràs

Centre de Documentació del Patrimoni i la Memòria / Carrutxa
Travessia del C. Nou de Sant Josep, 10, planta baixa
43204 REUS

Tel. 977 340 928 | carrutxa@gmail.com

facebook twitter